livetpamittvis.blogg.se

Det här är en personlig blogg om Livet, mitt i synnerhet. Vad är det som driver mig framåt, vad är viktigt för oss i vardagen. Tankar och funderingar och en del personliga åsikter. Följ mig gärna på mitt nya äventyr som Bloggare.

En helt vanlig lördag!

Kategori: Allmänt

Nåja alla dagar är väl speciella som sig bör så är det trav på programmet. Har njutit av denna lördag fullt ut. Jag har gjort precis vad jag vill och jag har tänkt en del på hur lyckligt lottad man är. Det finns så himla många som har det sämre och det finns de som har det bättre. Jag kan bara vara tacksam för det jag har och mest för den känslan som jag har. Jag är så himla glad för att jag är jag, att jag är trygg i mig, jag vet skillnaden på rätt och fel och jag står upp för mig själv. Ja jag kämpar jävligt mycket till och från men vem gör inte det. Men då känns det extra härligt att jag kan njuta så mycket som jag gör idag. Jag är värd att få känna mig nöjd och glad. Jag är inte perfekt men jag lever och jag mår på det stora bra. Finns så många som lever under helt andra förutsättningar. Jag har inte allt jag vill ha, jag kan inte köpa allt jag vill heller men jag har det nödvändigaste och det är jag evigt tacksam för.

Att jag även har gått plus på travet idag känns ju jättekul, inga stora pengar men jag blir glad och stolt över mig själv ändå. Jag spelar lagom och ibland vinner jag men oftast förlorar jag. Men jag spelar inte mer än jag kan förlora men när man går plus så blir man lycklig även för det lilla. Sen skiner solen idag också, jag har suttit lite på balkongen i solen. Visst kan jag vara ledsen att jag inte bara kan ta på mig skorna och gå ut en sväng. Men idag tänker jag vara glad att jag har en fin balkong att njuta på. Man får helt enkelt anpassa sig till det man har och inte vara ledsen över det man inte kan göra eller inte har.

 

Det är så himla skönt att man vet när man tycker livet är tufft vissa dagar att det kommer dagar när man känner precis tvärtom. Jag är den jag är och det tänker jag inte ändra på för någon passar det inte så är det helt ok. Jag vet mina styrkor och jag har koll på mina svagheter, jag fortsätter att jobba för att må bättre och bli starkare. Det kommer inte förändras på ett tag är jag rädd för. Det kommer behövas fler utredningar och mer kontakt med vården. Men idag är det lördag och idag så njuter jag fullt ut.

Jag avslutar denna blogg på balkongen i solen det är härligt att leva vissa dagar och idag är det en sådan dag och då ska man göra allt man kan för att njuta av den. Tänk att det kan vara så härligt att bara sitta här och känna solens strålar landa mjukt på huden. Ja det är inte supervarmt men vad gör det egentligen? Jag lever och jag mår bra just här och nu!

Önskar er alla en härlig fortsättning på helgen!

Kramar Linda

Kommentera inlägget här: