livetpamittvis.blogg.se

Det här är en personlig blogg om Livet, mitt i synnerhet. Vad är det som driver mig framåt, vad är viktigt för oss i vardagen. Tankar och funderingar och en del personliga åsikter. Följ mig gärna på mitt nya äventyr som Bloggare.

Efter sol kommer regn.

Kategori: Allmänt

Tyvärr så hade metrologerna rätt om lördagens väder. Hoppas att det skiner upp snart. Livet känns mycket lättare när det är fint väder tror jag att många kan hålla med om. Jag tror att man har lättare att tappa lusten när det är en regnig och ruskig dag man vill inte ta tag i saker på samma sätt. Även min kropp känns som den funkade bättre igår. Men det är väl som vanligt när jag mår bättre då gör jag mer och sen får jag lida för det i efterhand. Igår hade jag en toppendag med massage och shopping och det blev väldigt lite vila. Jag vet att jag behöver mer vila, men jag vill inte alltid behöva tänka på det. Men det blir ett pris att betala idag. Har legat fram till nu ungefär och har noll energi i kroppen. Ingen lust till något tyvärr. Så det får nog bli lite köp mat idag och sen får det bli fokus på vila och återhämtning. Tror att även att dessa ständiga väder förändringar känns i kroppen så det är bara att rida ut stormen.

 

 Idag är det lördag och det innebär att det är V75 de sista hästarna ska tas ut till årets Elitlopp. Det är alltid något som förgyller min lördag. Såklart även idag. Men det passar mig bra för när man inte är på topp så är det skönt att bara få vara och slappa i soffan med trav. Vore kul om det blev lite pengar in i kassan idag men om det inte blir så finns det nya möjligheter nästa vecka.

Ibland ska man bara vara och inte göra något speciellt, jag har iaf gjort lite nytta tagit hand om disken och rensat lite skräp så det får man vara nöjd med. Som tur är så bor det ingen pedantperson här och det är bara jag och Lucas som kan irritera oss. Men som tur är så har jag en stor lägenhet så jag kan ju välja att vara i ett annat rum om det känns för jobbigt.

Det känns så härligt att det bara är lördag idag, misstolka mig inte nu jag gillar mitt jobb men jag gillar att jobba lite kortare veckor, tänker ibland hur skönt det skulle vara att bara jobba tisdag, onsdag och torsdag varje vecka det vore lycka på riktigt det. Men vem vet tar jag hem storvinsten idag så kanske man har råd att ta tjänstledigt två dagar i vecka. Drömma kan man ju alltid.

Nu ska jag kämpa vidare med min kropp idag och bara tänka positivt och imorgon är en annan dag och då kan det kännas bättre igen.

Ta hand om er och ha en underbar lördag!

Kommentera inlägget här: