livetpamittvis.blogg.se

Det här är en personlig blogg om Livet, mitt i synnerhet. Vad är det som driver mig framåt, vad är viktigt för oss i vardagen. Tankar och funderingar och en del personliga åsikter. Följ mig gärna på mitt nya äventyr som Bloggare.

Oväntade upptäckter.

Kategori: Allmänt

Ni vet när man åker omkring i sin omgivning och ser sig omkring vad många fina ställen man upptäcker i sin närhet. Idag när jag lämnade Lucas så tog jag en annan väg hem. Jag tog en tur med bilen och upptäckte små mysiga ställen. Stannade och tittade på en jättefin kyrka bland annat. Det finns många fina smultronställen runt omkring oss som vi knappt har upptäckt. Man betalar en massa pengar för att resa utomlands. Men detta med Corona kanske får oss att uppleva vår närhet och de fina platser som finns här hemma på ett annat sätt. För vi lever i ett otroligt fint land med underbar fin natur och varför ska man inte njuta av det när man kan?

 

Det blev en speciell kväll ikväll men rolig, spännande och nytänkande. Varför ska man göra samma saker hela tiden. Varför kan man inte göra något litet wild and crazy ibland. Vi lever här och nu och det gäller att ta tillvara på tiden och de tillfällen man har och får. Vet inte vad det är som ger mig en så härlig känsla när jag är ute och åker men jag tror det är någon frihetskänsla att bara kunna åka dit jag vill när jag vill det. När andra kanske cyklar eller vandrar så åker jag bil och ser mig omkring. Så klart hade man ju velat kunna göra det också alltså cykla eller vandra men man får ju ibland acceptera verkligheten som den är.

Nu har jag i alla fall landat hemma i soffan igen efter en skön ledig dag. En dag när jag har gjort precis vad jag velat. Jag har gjort lite nytta, men också nöje. Det är så härligt när man får några dagar extra ledigt. Känslan att det är fredag imorgon och jag är ledig då med är magisk. Imorgon ska jag också göra lite roliga och spännande saker men det kommer jag skriva om imorgon. Så får hoppas att ni alla får en skön nattsömn.

Kramar Linda

Kommentera inlägget här: