livetpamittvis.blogg.se

Det här är en personlig blogg om Livet, mitt i synnerhet. Vad är det som driver mig framåt, vad är viktigt för oss i vardagen. Tankar och funderingar och en del personliga åsikter. Följ mig gärna på mitt nya äventyr som Bloggare.

Ta tillvara på det som är bra.

Kategori: Allmänt

Nu är det ett tag sedan jag skrev en blogg så tänkte att nu var det dags. Så vad ska jag skriva om idag då tro. Ja vem vet, jag tänker att det märker vi allt eftersom jag skriver. Rent fysiskt så tog jag nya prover igår. Tyvärr blev väl inte svaren så bra som jag hoppats på. Väntar på ännu en läkartid till en specialistavdelning för utredning av mitt låga blodvärde. Det kan vara därför jag känner mig väldigt trött och sliten till och från. Jag gör verkligen allt jag kan för att må så bra jag kan men tyvärr så räcker det ändå inte riktigt. Men det är inget nytt för er som följt min blogg under detta år. Det gäller bara att försöka lägga fokus på det som är bra i livet just nu och som ger mig energi.

 

I veckan var jag tillbaka på min arbetsplats för första gången på 6 månader, det var otroligt skönt att få träffa och umgås med mina fina kollegor. Men det märktes ganska tydligt att jag varit hemma och jobbat länge nu. Jag var väldigt trött när jag kom hem, kände mig nästan sjuk men så reagerar min kropp när jag är väldigt trött och har ansträngt mig. Men jag tror att min plan att jobba 3 dagar hemma och 2 dagar på jobbet kan vara en klok början. Jag tyckte att det gick väldigt bra att hålla avstånd mm så för Corona så borde det vara lugnt att jobba delvis på jobbet. Andra saker som har varit positivt på sista tiden är att jag börjat sälja Oriflame och det är verkligen något som gett mig mycket energi och glädje denna korta tid. Har lyckats bra och jag är nöjd med mitt resultat. Jag gör detta enbart för min egen skull och inte för att tjäna pengar utan att ha något roligt att pyssla med.

Sedan har Lucas och påbörjat ännu ett projekt som ska bli något vi ska göra tillsammans om allt går i lås så kommer det bli något som också kommer ge mig energi men även ta såklart men det kommer att övervägas med det positiva och känslan av att kunna hjälpa till. Jag kommer att komma tillbaka till detta längre fram när jag vet mer om hur det kommer att gå.

 

I helgen ska även jag och en vän till mig ha ett klädparty och det slog mig att det är första gången i mitt liv som jag har det. Ska bli väldigt kul och spännande och jag ser fram emot alla fina kläder. Det gäller nog bara att sätta ett tak för hur mycket pengar jag kan handla för. För när det gäller dessa kläder så finns det massor som jag skulle vilja köpa. Men man får anpassa sig efter sin plånbok helt enkelt. Men detta är också en sak som jag ser fram emot och som ger mig energi och glädje. Mer sådant i livet överhuvudtaget är bra för mig och för oss alla tror jag.

Så idag har jag haft en hemma dag och pysslat och plockat en del här hemma och det är rätt skönt att bara ta dagen som den kommer. Det är väl så helgerna ska spenderas?

Vill passa på att önska er alla en underbar lördag och ta hand om er och håll avstånd speciellt ni som bor i Karlskoga och Degerfors eftersom vi verkar ha en våg av Corona här hos oss just nu.

Glöm inte att kolla in min Oriflame Sida på Facebook ”Lindas Oriflame” är ni nyfikna och vill titta eller köpa något så hör av er.

Kram Linda

Kommentera inlägget här: